1. Broccoli

Mild en fris, met een subtiele broccolismaak.

2. Roze radijs

Pittig en kruidig, met een knapperige bite.

3. Paarse radijs

Pittiger dan de roze, licht scherpe nasmaak.

4. Mosterd

Sterk en kruidig, met mosterd/wasabi smaak.

5. Rode kool

Mild, licht zoet, met een knapperige textuur.

6. Groene erwt

Zoet, fris en knapperig.

7. Zonnebloem

Licht nootachtig en fris.

8. Bieslook

Milde uiensmaak, fris en kruidig.

9. Ui

Scherp en intens, met een duidelijke uismaak.

10. Basilicumkers

Zoet aromatisch, met sterke basilicumsmaak.

11. Paarse Shiso

Kruidig met een hint van munt en anijs.

12. Borage

Frisse komkommersmaak.

13. Rode biet

Zoet en aards.

14. Oranje biet

Mild en licht aards, met een hint van zoetheid.

15. Nasturtium

Pittig en peperachtig.

16. Mariadistel

Bitter en kruidig.

17. Paarse Koolrabi

Mild en fris, met een lichte koolsmaak.

18. Lupine

Licht nootachtig.

19. Amarant

Mild en licht zoet.

20. Tarwegras

Geperst: Grassig, Licht zoet

* Vanaf 8 maart