1. Broccoli
Mild en fris, met een subtiele broccolismaak.
2. Roze radijs
Pittig en kruidig, met een knapperige bite.
3. Paarse radijs
Pittiger dan de roze, licht scherpe nasmaak.
4. Mosterd
Sterk en kruidig, met mosterd/wasabi smaak.
5. Rode kool
Mild, licht zoet, met een knapperige textuur.
6. Groene erwt
Zoet, fris en knapperig.
7. Zonnebloem
Licht nootachtig en fris.
8. Bieslook
Milde uiensmaak, fris en kruidig.
9. Ui
Scherp en intens, met een duidelijke uismaak.
10. Basilicumkers
Zoet aromatisch, met sterke basilicumsmaak.
11. Paarse Shiso
Kruidig met een hint van munt en anijs.
12. Borage
Frisse komkommersmaak.
13. Rode biet
Zoet en aards.
14. Oranje biet
Mild en licht aards, met een hint van zoetheid.
15. Nasturtium
Pittig en peperachtig.
16. Mariadistel
Bitter en kruidig.
17. Paarse Koolrabi
Mild en fris, met een lichte koolsmaak.
18. Lupine
Licht nootachtig.
19. Amarant
Mild en licht zoet.
20. Zoete Maïs
Zoet, knapperig, fris.
21. Tarwegras
Geperst: Grassig, Licht zoet
Mix 1. Salademix
Broccoli, Rode Kool, Groene Erwt, Amarant
Mix 2. Garnituurmix
Roze & Paarse Radijs, Oost-Indische Kers, Borage
Mix 3. Luxe mix
Paarse Shiso, Rode & Oranje biet, Mariadistel
Mix 4. Frisse mix
Zonnebloem, Groene Erwt, Borage, Amarant